De Leeuwen Acker

Over ons

Over ons

Tussen Geldermalsen en Leerdam ligt onze landelijk gelegen, ambachtelijke kaarsenmakerij en zorgboerderij “De Leeuwen Acker”.

“De Leeuwen Acker” is een van oorsprong agrarisch familiebedrijf, dat zich toelegde op het houden van rundvee en hieruit voortvloeiend de melk- en vleesproductie.

Ons familiebedrijf is nu een uitstekende plek om even aan de dagelijkse sleur en spanningen te ontsnappen. “De Leeuwen Acker” beschikt over een ambachtelijke kaarsenmakerij en een winkel, waar seizoensgebonden producten en zonnebloemen van eigen teelt worden verkocht. Verder runnen we een terras, waar het ‘s zomers goed toeven is onder het genot van een hapje en een drankje. In onze winkel vindt u produkten die dicht bij de natuur staan.

Voor zowel jongeren en ouderen, als mensen met een beperking is er wel iets te ondernemen. De 4 seizoenen geven structuur en bepalen mede onze werkzaamheden in het jaar zoals: snoeien, gras maaien, terras vegen, groenten zaaien/poten, schoffelen, fruit en groenten oogsten, sproeien en water geven , jam maken en hout verzamelen voor de kachel.

Koffie/ thee verzorgen, de tafel klaarmaken voor de lunch en allerlei huishoudelijke klusjes behoren tot de vaste werkzaamheden.