De Leeuwen Acker

Zorgboerderij “De Leeuwen Acker”

Zorgboerderij “De Leeuwen Acker”

In de afgelopen jaren heeft de zorgboerderij zich ontwikkeld naar een boerderij waar minder de nadruk ligt op het agrarische stuk maar meer op zorg. Zo heeft de “de Leeuwen Acker” diverse kleine boerderijdieren, zoals kippen, schapen en koeien. Met de handen in de aarde en met beide voeten op de grond blijven we dicht bij de natuur. Uitgaande van de mogelijkheden en interesses van de deelnemers zullen de activiteiten afgestemd worden. Mogelijkheden genoeg, zinvolle dagbesteding staat bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u een zorgvraag, neem gerust contact met ons op d.m.v. het contactformulier of telefonisch, we kunnen dan met elkaar de mogelijkheden bespreken.

Op onze zorgboerderij staan de deelnemers centraal en bestaan de werkzaamheden uit alle voorkomende activiteiten op en rond een boerderij. De zorgboerderij beschikt over een kleine veestapel die dagelijks verzorging nodig heeft. “Met je handen in de aarde………….” zal hoofdzakelijk gebeuren in de biologische groententuin waar diverse gewassen geteeld worden die ook verkocht kunnen worden in de winkel, die onderdeel is van de zorgboerderij. Helpen in de catering behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor het volgen van een stage vanuit voorgezet onderwijs zijn er diverse mogelijkheden. De zorgboerderij is een erkend leer-werkbedrijf.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u gerust contact met ons opnemen.